Monday, March 11, 2013

HandbagChanteq

Cantik ke handbag tu? Mesti lah cantik kalau tidak xde la namanye handbagchanteq kan... he he he.. Kali ini saja aku nak perkenalkan pada anda semua my new page... Handbagchanteq... he he he.

Apa yang ada sebenarnya?? Dalam page ni, kami menyediakan koleksi-koleksi beg tangan yang terkini dan menarik. Apa yang penting harga nya yang berpatutan. Sesuai untuk dibuat koleksi. Iyelah, kadang-kadang mesti ada yang pening untuk cari sesuatu kelainan bila ke tempat kerja. dan ramai yang sudah tahu beg tangan adalah salah satu aksesori yang boleh diperagakan. Tak lah nampak bosan kan.

Harga yang berpatutan membolehkan anda bergaya dengan pelbagai koleksi yang menarik tanpa perlu mengeluarkan modal yang tinggi. Jadi tak akan ada lagi masalah untuk anda bergaya, cantik dan berasa yakin dalam menghadapi hari-hari yang mendatang.

Di Handbagchanteq terdapat koleksi Missthea, Fashion, Canio (untuk lelaki) dan Dinnerbag. Setiap koleksi akan di tambah dari semasa ke semasa untuk memberi peluang kepada membuat pilihan. Pada masa akan datang lagi akan ditambah dengan koleksi-koleksi menarik yang lain. Jadi, jangan segan silu untuk LIKE page ini dan bertanya apa-apa  soalan mengenainya. Saya akan cuba menjawab soalan-soalan anda.. Anda boleh search Handbagchanteq untuk melihat koleksi-koleksi yang ada... thanks alot ya.. d^_^b

Boleh jugak disini
 http://www.facebook.com/pages/Handbagchanteq/358617447586346


Canio

Dinner Bag

Missthea

Fashion